Resepi Laksa Mudah Dari Dapur Anak Dara

Published on :

Anak dara sebelum nak menikah kena pandai masak, itu ayat deep dari mama. Sebut laksa, memang Cikza cerewet sikit bab-bab makanan kegemaran sendiri ni. kadang pergi pasar malam ke mesti beli sebungkus. Kalau tak sedap, keluar list terus gerai tu. Tapi rupanya senang betul nak buat laksa ni, cuma dengan tak nak je. Rasanya Cikza […]

Lasagna Tak Kedekut Mozzarella Ala Pizza Hut

Published on :

Lasagna Tak Kedekut Mozzarella Ala Pizza Hut- Salam sejahtera kepada pembaca blog yang setia membaca picisan-picisan aku. Untuk harini disebabkan keadaan aku kurang sihat, kekdahnya aku dapat update mana yang perlu aje, Lasagna memang makanan kegemaran aku, sanggat deeep lah bila tengok keju mozzarella ditarik panjang adeh! akak tak kuat dek!! Seperti yang dijanjikan aku […]

Resepi : Asam Pedas Resepi Dari Muar

Published on :

Resepi : Asam Pedas Resepi Dari Muar –  Assalammualaikum, ni cerita tergantung masa aku buat trip balik muar tempoh hari, Sebut je muar sememangnya dah sinonim dengan Mee Bandung dan Asam Pedas. Jangan kata hakak tak payung ye, harini aku nk kongsi resepi Asam Pedas Made By aku sendiri, resepi ni atok ajar aku.  Asam […]