2 Tips Penjagaan Kulit Muka Dan Badan Yang Bermasalah By Glamora

Published on :

Semakin hari masalah di kulit muka semakin bertambah, pelbagai produk telah di cuba namun hampa. Bercakap bab-bab kecantikan ni, ramai yang mengeluh mencari produk yang bersesuaian dengan kulit muka, ada yang sanggup bayar ribuan ringgit untuk tampil cantik dan anggun. Tapi kesannya, seketika je. Masa tu lah gigit jari rugi sebab dah bayar duit memahal […]

Produk Anti Penuaan Nu Skin

Nu Skin Membantu Wajah ke?

Published on :

Bila sebut produk Nu Skin | Ramai masih teraba-raba mencari, popular ke? Produk apa tu? Sebelum ianya tenggelam dan terperap lagi. Cikza nak berkongsi pengalaman seharian di Nu Skin Ekspo. Jenama Nu Skin telah mula bertapak di Malaysia selama 15 tahun, tapi memfokuskan kepada produk anti-penuaan kulit. Tidak berfokus kepada Skin-Care. Bersama blogger yang ┬ásecara […]