Promosi Masakan Istimewa Johor Di Hotel Seri Pacific, Kuala Lumpur

Published on :

Ada sesiapa berasal dari johor, meh dekat-dekat, kita nak story pasal makan lagi ni. Kalini tak perlu nak drive sejauh 300km semata-mata nak merasa masakan asli di Johor. Sempena menyambut Citrawarna Malaysia 2016, Tourism Johor dengan kerjasama Seri Pacific Hotel, Kuala Lumpur telah menganjurkan Johor Food Cultural & Craft Fest bermula 18 May 2016 sehingga […]

Lubuk Asam Pedas Dan Mee Bandung Power

Published on :

Lubuk Asam Pedas Dan Mee Bandung Power Tengok pada tajuk, mesti korang dah target kat negeri mana sekarang ni za duk bertapa, sebut je asam pedas dan mee bandung, dua kawan baik tu memang dah target sinonim dengan Bandar Diraja Muar. Bukan selalu balik kampung, kebiasaan mama dan abah lah yang rajin balik berdua, nah! […]