King Platter Murah Dan Sedap RM11.50 Di Factory Kitchen

Published on :

Ada orang tu teringin nak makan King Platter, layankan aje. Destinasi kalini di tentukan sendiri oleh adik Cikza, disebabkan kami terlalu suka western, untuk kalini Cikza nak terjah kedai makan di area Kilang Bateri, Johor. Tapi terfikir kat mana port yang sedap dan murah? Sebab terlalu banyak sangat kedai makan hipster sangat yang ada disitu. […]

6 Menu Baru Di Buffet Ramadhan D’Kayangan Grill BBQ Steamboat

Published on :

D’kayangan Grill BBQ Steamboat¬†| Dah tentu ramai yang tercari-cari steamboat yang bersesuaian dengan kehendak selera masing-masing. Korang jangan tak tahu pelbagai juadah yang disediakan ¬†mengikut kehendak masing-masing. Berkonsepkan 3 dalam 1 iaitu Grill / Steamboat / BBQ secara buffet tidak memfokuskan kepada steamboat semata-mata, tetapi kini sempena bulan ramadhan yang bakal tiba, D’Kayangan Steamboat telah […]

Buffet Ramadhan 2016 Serendah RM28.35 Di Restoran Istana Bambu

Published on :

” INDAHNYA RAMADHAN “ adalah tema pilihan Restoran Istana Bambu kalini. Pasti ramai yang tertanya-tanya, menu apakah yang di hidangkan berbaloi ke dengan harga RM28.35. Baru-baru ni Za dapat jemputan sekali lagi dari pihak  Restoran Istana Bambu yang terletak di MRR2. Rasanya sesiapa yang pernah berkunjung ke restoran ni, pasti mengetahui keadaan sekitar suasana disini […]

Lokasi Makan Ikan Bakar Murah Dan Banyak Pilihan Di Bangi

Published on :

Lokasi Makan Ikan Bakar Murah Dan Banyak Pilihan Di Bangi – Salam sejahtera kepada semua pembaca blog yang ohsem lagi menawan. Rasenya tak lambat lagi kot nak berkongsi sesuatu yang menarik tentang restoran ikan bakar yang punya banyak pilihan dan murah berlokasi di Bangi. Restoran D’Limau Nipis berlokasi di Bangi, Waktu tu mecari kedai nak […]

Noah Pancake Krabi Dagang Avenue Foodcourt

Published on :

Noah Pancake Krabi Dagang Avenue Foodcourt – Salam sejahtera kepada semua pembaca blog readers yang dikasihi, Rasenya ada beberapa baki entry yang belom sempat di-update pasal makan, Dagang Avenue Foodcourt Ampang, rasanya nampak simple, tapi ada satu tarikan yang buat za selalu kesana, Pancake Krabi Noah, Kalau korang yang pernah ke krabi, mesti rindukan pancake […]

(FOOD REVIEW) FIZOMAWAR KITCHEN

Published on :

(FOOD REVIEW) FIZOMAWAR KITCHEN – Salam sejahtera alkisah sebenarnya kami saja jalan-jalan mencari kedai makan sebab perut pun lapar jangan katalah kan, penuh-penuh cacing bergonjeng dalam perut ni. teringat lah rupanya ada satu kedai makan retis popular ni kan, nama pun blogger kaki melantak, apa lagi terjah lah kat sana.  Sesampai kat sana maka apa lagi […]

Sobae Custard Puff Seakan Baulu Berintikan Custard

Published on :

Sobae Custard Puff Seakan Baulu Berintikan Custard- Salam sejahtera kepada pembaca blog kita, weekend minggu lepas sambil merehatkan minda, macam biasalah jalan-jalan cari makan, takda yang pelik kita rasa sebab sememangnya kita ni adalah pemakan tegar, Weekend lepas lepas kenduri, apa lagi try masuk mall baru Quill City Mall yang terletak di tengah-tengah bandar KL, […]