Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Published on :

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my Cikza suka bila tibanya musim Tahun Baru Cina, design baju, kasut segala tudung semua cantik-cantik. Teringat masa zaman kekecik dulu, bila tiba musim Raya Cina je, mama mesti belikan kami terus Baju nak pakai Hari Raya. Walaupun Raya tu lagi 4-5 bulan lagi. Tak di nafikan corak dari Tahun […]

Wajib #GooseySelfie Dan Menang RM10k | MyTOWN Shopping Centre

Published on :

Wajib #GooseySelfie Dan Menang RM10k | MyTOWN Shopping Centre Korang tahu tak ada shopping mall baru akan dibuka? Tak tahu? Cikza pun tak tahu, sebab baru je tahu. Mujur tak terlepas peluang ┬ának menang hadiah bernilai lebih daripada RM10,000 tau. Eh! korang pun boleh join tau. Takkan nak tengok sambil gigit jari bila orang lain […]

Senarai Hadiah GA Blogger Terhebat Bulan April 2016

Published on :

Baru beberapa minggu ni, kepala duk terfikir nak buat GA ( GiveAway ) tapi terfikir lagi ada ke yang nak sponsor kan, almaklumlah selalu kebiasaan sponsor pun datang dari diri sendiri, tapi untuk pertama kali buka pencarian sponsor kepada blogger-blogger yang bermurah hati nak sponsor. Alhamdulillah, jom tengok hadiah yang mengujakan tu, mana tahu rezeki […]

GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle

Published on :

GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle – Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua peminat kaki Contest dan mereka yang bersantai jengah blog aku ni, Harini disebabkan mukadimah baru, sempena pembukaan episod baru dan buku baru, aku berbesar hati nak buat GIVEAWAY January 2016, insha allah, tujuan utama adalah :- Mengeratkan silaturahim sesama blogger lama atau baru  […]

Segmen Blogwalking By Yaya Cendana

Published on :

Segmen Blogwalking  Yaya Cendana – Assalammualaikum salam sejahtera tetengah lah takde koje ni, aku try tengok kot-kot ada yang buat Segmen ternyata Yaya Cendana tu ada buat Segmen tau, so pada mereka yang berminat moh ler join sama  Jom Join Segmen Bersama Yaya Cendana