Program Dropbox BabyBox Kini Di Terima Umum

Published on :

Program Dropbox BabyBox Kini Di Terima Umum, Alhamdulillah siapa yang tak gembira bila, ketika rasanya minggu lepas, za ada share dalam blog mengenai Program Tamak Pahala. Pejam celik dalam waktu sampai di opis za, terpandang poster berkaitan apa yang za pos  tempoh hari. Masa tu rasa terkejut sangat yang program ni dah mula di terima umum […]

Siapa Yang Rasa Tamak Pahala?

Published on :

Siapa yang rasa die Tamak Pahala, Nak buat kerja amal jangan kecoh-kecoh kat orang, nanti dikatakan riak dan takbur. Tapi apa salahnya reward pun dikongsi bersama. Serpihan-serpihan pahala tu dapatlah ke korang sebab membantu mengajak memberi sumbangan kepada Anak-Anak Syurga yang memerlukan.  Harini za nak buat perkongsian berkenaan Projek Tamak Pahala dan Baby Box. Program ini […]

Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM

Published on :

Terlebih dahulu, cik za nak ucapkan Tahniah ke pada Hanis Kamal, atas usaha murni beliau dalam menganjurkan program amal kebajikan seperti ni, bukan senang kita nak lihat artis bersama-sama menjayakan program amal sebegini. Kekalkan nilai murni yang ada ni buat Hanis Kamal. Dengan adanya program sebegini sekali lagi dapat membuka mata semua pihak dalam usaha […]