Review Seram : Tag-Along 2016

Review Seram : Tag-Along 2016 – Assalammualaikum kepada pembaca blog kita, and i will appreciate if korang rajin kunjung dan tinggalkan komen. Untuk Review Movie... Read more

Resepi : Asam Pedas Resepi Dari Muar

Resepi : Asam Pedas Resepi Dari Muar –  Assalammualaikum, ni cerita tergantung masa aku buat trip balik muar tempoh hari, Sebut je muar sememangnya dah... Read more

BR1M Bujang Dah Masuk

BR1M Bujang Dah Masuk – Yahoo! Alhamdulillah syukur sangat, smalam duk semak akaun tetiba duit makin bertambah, Mesti ramai harini yang buat semakan ke LHDN... Read more

Anehnya Buah Laici Ni!

Anehnya Buah Laici Ni! – Pernah tak korang terfikir yang buah laici ni, punya pelbagai khasiat, Aku sendiri penggemar tegar buah laici tau. Dengan keadaan... Read more