Ketam Masak Lemak Cili Padi Pedas Menyengat

Published on :

Ketam Masak Lemak | Untuk dari dapur Cikza kalini, harini nak jugak kongsi masakan simple khusus untuk mereka yang tercari-cari lauk simple untuk berbuka nanti. Rasanya Ketam ni sangat fresh, isi nampak banyak, harga alhamdulillah murah sebab beli terus dari jeti pasar muar. Nampak sedap tapi bulan puasa rasa pun tak tahu camne.   Ketam […]

Resepi Laksa Johor Versi Low Budget

Published on :

Resepi Laksa Johor Versi Low Budget – Tiba-tiba teringin yang nak masak Laksa Johor untuk makan malam bersama keluarga, tapi kalini rasanya kita buat versi Low Budget, Bagi yang berkehidupan ┬ábujang seperti aku ni, terutama pada yang mereka duduk bujang bersama kawan-kawan di kotaraya, adakalanya budget kena saving yang teramat, almaklumlah sewa rumah lagi kan. […]