Terlupa.. Aku Bini Orang Tau!

Published on :

Abang, minggu depan ada appointment kat HUKM!  Dah kahwin ni, perangai pelupa Cikza memang makin teruk! Sape kata, hidup lepas kahwin ni indah? propa je lebih tu. Sebenarnya memang indah dan kelakar pun. Nak-nak korang dapat shuben yang jenis muka kelakar, suka buat lawak. Ibarat sebelum kahwin ni semuanya memang indah, serius lepas kahwin korang […]

Pengalaman Puasa Pertama Bersama Suami Memang Berbeza

Published on :

Pengalaman Puasa Pertama Bersama Suami Memang Berbeza Assalammualaikum! Terima kasih kepada mereka yang sentiasa terjah blog picisan Cikza sehingga harini. Alhamdulillah hampir sebulan Cikza kini bergelar isteri orang. Syukur semuanya selamat dan selesai mengikut due yang ditetapkan. Alkisah tahun ni adalah puasa pertama Cikza bersama Suami. Nyata memang berbeza sangat. Untung mereka yang kahwin awal […]