Segmen Suai Kenal Bloggers Seluruh Malaysia

Published on :

Dah 8 tahun berkecimpung dalam bidang penulisan blogger, tapi beberapa tahun setakat on-off untuk update blog. Selebihnya tiada kemampuan atas sebab kesihatan. Tahun 2016 target fokus menaikkan jenama Cikzacom. Walaupun rakan seangkatan dahulu telah banyak mencipta nama. Tapi Cikza masih lagi bertatih untuk memantapkan selain menimba ilmu kepada blogger otai yang sudi memberi tunjuk ajar. […]

Teaser Jemputan Personaliti Undangan Blogger Rancangan Tumit Tinggi Terbitan RTM TV1

Published on :

Tik-tok Tik Tok! lagi 6 hari kalau dibilang guna jari tarikh siaran semakin menghampiri. Seperti yang dijanjikan Cikza nak berkongsi dengan korang pengalaman Cikza sebagai blogger jemputan, waktu tu pertama kali berhadapan dengan kamera, bagai nak gugur jantung tau. Berpanas, berpeluh, bersahaja kiranya macam-macam ber lah. Kali ini Cikza diberi peluang as sebagai jemputan blogger […]