Review Kitsui Royal Lipo Dan Kitsui Meal Replacement

Published on :

Gemuk! Semua orang takut gemok, aku pun takut jugak kalau tiba-tiba badan gemok laki cari lain. Tapi semua berpunca dari pokok pangkal hati masing-masing. Alhamdulillah aku terima seadanya diri aku sehingga harini. Tapi atas saranan doktor yang merawat aku, terpaksa aku turunkan beberapa kg untuk kebaikan kesihatan aku juga. Pada awal tahun, sebelum mendirikan rumahtangga, […]

Nivea Protect & Care Deodorant | Memberi Perlindungan Berpanjangan Sehingga 48 Jam Lamanya

Published on :

hari ni Cikza nak share kat korang semua tentang satu produk baru Nivea, iaitu Nivea Protect & Care Deodorant. Memang wajib ada bagi setiap orang, dikalangan sekeliling Cikza ni, ada ke yang tak pakai deodoran ? Malu habis kalau badan dan ketiak berbau tau! tapi kalau mereka yang jenis badan tidak berbau, tahu tak yang […]

Enchanteur Stunning Serlahkan Keyakinan Personaliti Si Pemakai

Published on :

Semalam Cikza dapat suprise Kotak Pink dari Enchanteur, semua kawan-kawan bahagian memandang, ada jugak yang bertegur, barang apa yang di kendong tu. Bangga bila berjalan  tau, sambil jalan, sambil kendong kotak besar. Terkejut dapat suprise dari abang posmen tau. Ingat suami kita buat suprise. Bila bukak uih! teringat lah zaman bercinta dengan laki, kalau boleh […]

Pertama Kali Menggunakan Losyen Secret Correa Premium Untuk Kurus, Berjaya Weyh!

Published on :

Nak tanya boleh tak? Dalam banyak-banyak pembaca blog Cikza ni, ada tak yang nak kurus? Siapa tak nak kurus? Semua orang nak dapatkan bentuk badan idaman,  Laki ai selalu komplen Double Chin bawah dagu ai tu tau. Sodihh! Tapi baru-baru ni, Cikza diperkenalkan oleh seorang sahabat tentang losyen 2 keguanaan dalam 1 botol. Upps! Losyen […]

Travel Pack Cosmoderm Teman Baik Wajib Mudah Dibawa

Published on :

Harini mood kerja, masih lagi tak boleh nak move on mood bercuti di Legend Cherating Beach Resort Sempena Famili Day KBBA9 tempohari. Cuma almaklumlah Cikza ni bersahabat baik dengan MR SLE, namun teman wajib travel Kit Cosmoderm wajib dibawa kemana sahaja Cikza pergi. Disebabkan itu dengan pek yang kecil, jadi bolehlah disumbat dimana-mana beg yang […]

Menyesal Rasanya Pakai Produk Klairs Dari Korea Tau!

Published on :

Menyesal Rasanya Pakai Produk Klairs Dari Korea Ni Tau! Hai semua, Cikza memang dari dulu nak cuba produk-produk mekap dari Korea, sebab nak tengok keserasian dengan kulit Cikza, untuk harini Cikza nak berkongsi 2 product dari Klairs iaitu Klairs Mochi BB Cushion dan Klairs Mid-Day Blue Sun Lotion SPF40/PA++ yang khabarnya adalah produk paling laris […]

Safi Shayla Sesuai Untuk Mereka Yang Berhijab

Safi Shayla Anti-Kelemumur, Syampu Khas Wanita Berhijab?

Published on :

Safi Shayla Anti-Kelemumur, Syampu Khas Wanita Berhijab? Musim panas ni, mesti korang ada yang tergaru-garu, rasa tak selesa, jari gatal tu ada je nak buat, terutama mereka wanita yang berhijab, berperang dengan musim panas cepat berpeluh dan menyebabkan rambut jadi berbau. Ada ketika tidak berasa yakin. Bila korang berada di tengah panas, mula lah rasa tak […]

Jonlivia Hot Pants Yang Friendly

5 Sebab Hot Pants Jonlivia Wajib Dimiliki

Published on :

Kebiasaan kalau beriadah pasti buntu terfikir kat mana nak sumbat segala khazanah telefon atau kunci kereta. Kalau pergi jogging sambil kendong kunci dah tentu lah 5 minit pertama hilang entah kemana. Kalau telefon jika kita simpan dalam kereta, kalau berlaku apa-apa kecemasan memang menyesal tak sudah. Baru-baru ni ada kawan yang mengesyorkan Hot Pants yang […]

Hargai Insan Bergelar Wanita Bersama Stellavingze

Published on :

Baru-baru ni, Cikza berkesempatan menghadiri sambutan Hari Wanita anjuran Stellavingze International di Menara Melilea, Bangsar South bersama rakan-rakan blogger yang terlibat. Rupanya beruntung kita menjadi seorang wanita, ibu, anak dan isteri kerana kita sentiasa dihargai oleh insan sekeliling kita. Penghujung cerita Cikza akan kongsikan tentang Kehebatan Stellavingze International kepada korang. Pernahkah kita sebagai anak terfikir, […]

Menyesal Dan Tertipu Rasanya Datang Ke Butik Muslimah Clothing.Com

Published on :

Mungkin tak ramai yang berbadan besar seperti Cikza susah nak cari baju muslimah yang bersesuaian. Tapi  rupanya Butik Muslimah Clothing di Bangi menawarkan pakaian 100% muslimah patuh syariah. Design pun nampak menarik dan sangat oudated untuk tahun 2017 0% Conventional & 100% Muslimah  Korang jangan ingat kami yang berbadan besar ni, tak boleh nak cantik […]