Jom terbang bersama Traveloka Fly & Win CNY ContestWah! Menarik ni, sambil terbang sambil menang. Patutlah kawan-kawan Cikza dah plan awal-awal nak pergi bercuti siap promote kat kita suruh dapatkan di Traveloka, Eh! Takkan dorang  je nak menang, Cikza pun nak jugak, Traveloka Fly & Win CNY Contest.

 

Sementara Traveloka ada buat Contest, boleh jugak buat kira-kira kemana hala tuju kalini, almaklumlah tiket penerbangan dalam dan luar negara bukan murah tapi mahal, kena bijak buat pilihan.

Tersilap langkah, tak berbaloi dengan harga. Tapi jangan risau, Traveloka sentiasa memberi pelbagai pilihan mengikut harga yang dipohon.

Ada Apa Dengan Traveloka Fly & Win CNY Contest

Rebutlah peluang yang ada ni untuk memenangi pelbagai hadiah yang menarik yang disediakan. Tengok hadiah yang disediakan memang agak lumayan, Cikza pun teruja nak turut serta, uih! Susah nak dapat percutian sana sini, lepastu percutian tu ditaja oleh Traveloka.

 

Kepada korang yang nak join Mini Games Traveloka Fly & Win CNY Contest, kempen bermula dari 22 Januari 2018 sehingga 28 Febuari 2018. Dalam menyambil main mini games tu, rasanya dah boleh buat plan untuk cuti nanti. Sambil kumpul mata, sambil piker kemana nak terbang nanti. Makin tinggi point makin banyak peluang untuk korang menang Tiket Ke Seoul tau!

Cara Nak Menyertai Traveloka Fly & Win CNY Contest

Serius bila korang dah terjebak Mini Games ni, memang confirm korang takkan dapat tidur malam tau. Sebab nak dapat markah tertinggi. Kepada korang yang nak sangat join Mini Games ni boleh rujuk gambarajah dibawah.

  • Login Menggunakan Facebook

  • Klik Pada Start Game

 

  • Korang Perlu “Tap” Kapal Terbang tersebut tanpa melanggar Awan serta Bangunan yang ada dalam tu, macam-macam ada tau, dari Menara Paris, New York, KLCC dan sebagainya.

  • Bila dah puas hati, klik Submit Score,

Menarik kan, apa lagi, cecepatlah submit score tertinggi korang, macam Cikza dan suami, kami try saingan sihat, masing-masing sesiapa ang mampu capai highest score. Memang game ni best dan buat Cikza tak tidur malam nak dapatkan score tertinggi tau.

Sebab kena terbangkan kapal terbang nak kutip point tertinggi, kakak teringin nak ke Seoul tau! Hadiah Utama tu buat mereka yang tak tahu apa itu Traveloka moh scroll sampai bawah!

Find Cheap, Flight Fast Dengan Traveloka

Kepada mereka yang mencari tiket murah, Traveloka adalah jawapannya meliputi semua destinasi yang di perlukan mengikut paparan harga yang di tetapkan. Murah dan berbaloi! Tidak bertumpu kepada Malaysia Airlines tetapi terus bertumpu kepada syarikat penerbangan tambang murah yang lain seperti Air Asia, Malindo dan sebagainya.

Rugi kalau tak terjah, Traveloka nak buat promo tiket murah tu tau, jangan lupa set reminder kat teleon korang nanti, gigit jari kalau terlepas.

 

Jika korang tidak mempunyai peruntukkan yang mencukupi, jangan risau, Traveloka turut membandingkan harga yang lagi murah untuk semua destinasi dari dari syarikat penerbangan tambang murah yang lain.

Buat Tempahan Secara Aplikasi Online Lagi Banyak Dapat Penjimatan

Baru-baru ni Cikza ada cuba-cuba nak buat tempahan menggunakan aplikasi online Traveloka, sebab nak compare harga yang bersesuaian. Saja tangan ni gatal duk tengok harga tiket ke Penang atau Johor, ternyata memang murah. Dah boleh buat kira-kira peruntukkan untuk bulan Febuari 2018, cuti dalam Malaysia je. Dekat je. Mungkinkah akan ke Penang atau Johor. Kena tengok jugak jadual Encik boss

Kebaikkan Menggunakan Aplikasi Traveloka 

Paparan Harga Yang Boleh Didapati Pada Setiap Tarikh Penerbangan

Kalau korang nak tahu, Cikza menggunakan Kalendar yang mempunyai harga tambang 2 hala bagi memudahkan penyediaan peruntukkan kewangan yang Cikza ada. Jadi mudah untuk korang merancang percutian kemana sahaja. Dengan memilih tarikh yang sesuai. Mengikut harga yang ditetapkan.

 Pelbagai Kaedah Bayaran Yang Disediakan Untuk Memudahkan Mengikut Masa Yang Ditetapkan

Jangn terkejut, jika korang tidak punya perbankan internet, korang juga boleh buat bayaran di mana-mana 7-Eleven yang terpilih mengikut jumlah yang perlu di bayar. Tak perlu susah payah nak beratur kaunter padat-padat, Cuma terus ke 7-Eleven dan terus buat bayaran mengunakan mesin MolPay sahaja.

Tiada caj tersembunyi Dalam Traveloka

Harga yang dipaparkan adalah adalah harga yang perlu dibayar tanpa sebarang caj tambahan. Tiada kos tambahan lain yang tersembunyi, Harga tetap sama bermula dari korang buat pilihan penerbangan.

Boleh Buat Tempahan Untuk Ahli Keluarga & Sahabat Terdekat

Cikza selalu buat tempahan bukan untuk diri Cikza, tapi untuk saudara-mara dan sahabat Cikza yang ingin bercuti atau pulang ke kampong halaman. Lagi pulak mudah dan senang tak perlu susah payah nak pengesahan yang sepatutnya. Mudahnya urusan dengan Traveloka semuanya menjadi lancar dan mudah.

Impian Cikza Dengan Traveloka Adalah….

Semua orang punya tempat yang nak sangat dituju, berbanding Cikza. Jika diberi pilihan Cuma dua tempat yang ingin Cikza tuju bagi Luar Malaysia, memang nak sangat Ke Korea. Teringin sangat, mungkin sebab pengaruh drama-drama atau filem agaknya. Tengok blog-blog kaki travel yang lain pun dah buat Cikza teruja.

Kalau dalam Malaysia Cikza Cuma teringin nak ke Kundasang, sabah. Ramai kawan-kawan cerita memang seronok ke sana, macam-macam ada. Bukan setakat sejuk tapi terasa macam berada di luar negara. Kawan- kawan opis Cikza ada 2-3 orang yang dah sampai Kundasang. Doa banyak-banyak mana tahu rezeki Cikza sampai kat sana pulak

Tak salah kalau nak berangan dulukan. Tiba-tiba menang Traveloka Fly & Win CNY Contest ke Seoul. Wah bestnyaaa! Teruja kalau dapat menang hadiah Utama tu. Jarang Cikza nak menang contest percutian. Kena berusaha lebih untuk kumpul mata paling tertinggi almaklum nak capai impian kena susah dulu dari bawah, baru dapat hasilnya.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge