Senarai Pemenang SGshop RM1000 Free Shopping Credit Giveaway By Cikza

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Cikzacom

Senarai Pemenang SGshop RM1000 Free Shopping Credit Giveaway By Cikza 

Yeayy!!! Berakhirlah sudah tempoh giveaway anjuran blog Cikza yang ditaja oleh SGshop Malaysia. Kini, masa yang ditunggu  telahpun tiba, Cikza akan mengumumkan senarai 10 pemenang bertuah giveaway ini. Untuk makluman, pemilihan pemenang adalah 100% menggunakan random.generator. Maka sesiapa yang join giveaway ini sangat bertuah kerana penyertaan tidaklah begitu ramai, 10 pemenang bertuah daripada 24 peserta akan dipilih secara random.
Sebelum mengumumkan, Terlebih dahulu Cikza mohon maaf atas keterlewatan untuk mengumumkan senarai pemenang disebabkan urusan peribadi yang sangat penting tak dapat nak dielakkan.
Sebelum tu, korang boleh tengok senarai peserta dulu dekat – SENARAI PESERTA GIVEAWAY
Hah! Pemenang dah terpilih mengikut keputusan yang telah ditetapkan, ingat lagi tak no senarai peserta yang Cikza dah update tadi. 10 Pemenang Bertuah adalah :-

Senarai Pemenang Giveaway by Cikza Anjuran SGSHOP Malaysia.

  1. Huda Halid ( mamaarif )
  2. www.shafyqazahar.blogspot.com/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop_30.html
  3. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html
  4. https://cikash.blogspot.com/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop_23.html
  5. www.kasihkuamani.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop_5.html
  6. http://www.mommyfiqa.com/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html
  7. http://ftndiana.blogspot.com/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html
  8. http://www.helloaiman.com/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html
  9. yuyinazman.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html?m=1
  10. http://makbapakkauhijau.blogspot.my/2017/05/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

Senarai Id Sgshop Mengikut Turutan Pemenang ( Update by 05/06/2017 )

  1. mamaarif
  2. Shfyqhazhr
  3. aimanziyad
  4. shashikin
  5. Shadz1983
  6. Afiqah88
  7. aiman6991
  8. Ftndiana
  9. KhatijahNurAin
  10. adilamohsin

Kepada mereka yang berjaya, TAHNIAH! dan kepada mereka yang tidak berjaya, insha allah akan ada lagi GA kecil-kecilan anjuran Cikza, nanti boleh cuba lagi.