Fasha Sandha Sah Diceraikan Dengan Talak Satu – Assalammualaikum dan salam sejahtera, seperti yang tersedia maklum, satu dunia dikejutkan dengan berita Fasha Sandha sah diceraikan dengan Talak Satu, di semua dada akhbar dan media massa. Fasha Sandha selaku plaintif diwakili peguamnya, Zulkifli Che Yong, Lafaz tersebut telah dilakukan di hadapan Hakim Mahkamah Tinggi Syariah, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur. 
sumber google

Fasha Sandha 32, telah memohon perceraian terhadap Rizal Ashram Ramli 40, mengikut Seksyen 47, Akta Undang-Undang keluarga Islam pada hari isnin bersamaan 18 / 10 / 2016, Pasangan ini telah bernikah pada 27 April 2012, dan dikurniakan dua orang cahaya mata Putra Rayfal 2 Tahun dan Putri Raysha 1 Tahun
sumber google

Perceraian adalah jalan yang terbaik bagi kedua-dua belah pihak, saya telah berusaha yang terbaik untuk menyelamatkan perkahwinan ini, Saya redha dengan keputusan ini, Dan akan meneruskan kehidupan bersama kedua anak-anak saya, Putra Rayfal dan Putri Raysha…” 

KOMEN DARI AKU SEBAGAI WANITA
Setelah aku teliti kembali, baru sekarang aku nampak pengorbanan fasha untuk keluarga, rasanya dah lama tak tengok beliau beraksi di kaca televisyen, kalau dilihat itu adalah pengorbanan beliau sebagai seorang isteri. Itu adalah patut di contohi, mengutamakan keluarga dari segalanya, Walau aku bukan mengenali fasha secara live, dari air muka dia nampak satu sifat yang buat someone tenang dengannya, Perkahwinan adalah impian setiap wanita, tidak ada pun seorang yang ingin berkahwin sekerat jalan. Semuanya ingin kekal. Dikurniakan anak-anak sekeliling. Namun apa yang dilihat, wanita seringkali dikecewakan lelaki yang suka menaburkan janji manis. Walhal diri sendiri tak terurus. Bersabarlah Fasha Sandha, bagi aku JEJAI tu bukan hensem mana pun, U should get the best person yang akan guide you till jannah. So welcome back kepada dunia lakonan. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge